Sanctuary

 

Putten de vele prikkels en drukte in het overbevolkte Nederland jou ook zo uit?

Ben jij jezelf daardoor uit het oog verloren en wil jij jou essentie terugvinden?

Dan bied ik jou een week vol rust en verbintenis met een groep en in de natuur, om vol energie terug te keren naar Nederland.

 

In 2024 is een bijzondere retraite week gepland. Deze vindt plaats 

van zaterdag 25 augustus t/m zaterdag 1 september

(Voor het complete cursusprogramma zie de knop "agenda")

   

     Elke retraite bestaat uit de volgende programma-onderdelen:

 

  • Zaterdag: Aankomst
  • Zondag: Kennismaking met bijzondere krachtplaatsen en leylijnen
  • Maandag: Stilte wandeling naar jezelf
  • Dinsdag: Les Pierres Jaumâtres (megalieten)
  • Woensdag: Vuur en sjamanendrum meditatie in de natuur
  • Donderdag: Rust dag (eigen invulling)
  • Vrijdag: Wandeling als training voor beschermen en opschonen van eigen energieveld, 's avonds diner bereid in de natuur onder een zee van sterren
  • Zaterdag: Vertrek

     Elke ochtend beginnen we de dag met een meditatie gefocust op ademhalings en ontspanningstechnieken, simpele oefeningen om je psoas (spier van de ziel) en de nervus vagus te activeren en te herstellen, en simpele Qigong oefeningen.

 

     De plek voor dit unieke evenement ligt in de Franse regio Auvergne, op zo’n 800 km van Utrecht. De oude franse boerderij ligt aan de rand van een klein gehuchtje in het noordwesten van het Puy de Dome departement, ver van het massa toerisme.

     

De natuur is rijk aan vele dier- en plantensoorten, plus een grote verscheidenheid aan mineralen en rotssoorten. In de omgeving zijn uitgestrekte graslanden, riviervalleien en bossen.

      Dit gebied is een oud granietachtig land dat bevrucht is door de rivier de Sioule, die als een echte ruggengraat een link vormt tussen microregio’s die elk hun eigen landschap, erfgoed, architectuur en natuur hebben. Liefhebbers van natuur kunnen hier heerlijk ronddwalen en de opmerkelijke flora en fauna ontdekken.

     Je verblijft midden in de natuur van Frankrijk in een idyllische Franse boeren cottage dat van alle gemakken is voorzien; je deelt dit huis met andere groepsleden (max. 2 andere personen). Slaapgelegenheid is een open ruimte met 3 eenpersoons bedden. Ook andere verblijven zijn te boeken - zie bij agenda onderaan > "arrangementen"

     De bedoeling hiervan is dat ook de groepsdynamiek gaat helpen om jezelf weer te vinden.

     

Naast de cottage is er ook de mogelijkheid om enkele tenten en/of caravans/campers te plaatsen. 

 

     Eventueel is er in de nabije omgeving ook de mogelijkheid om een gîte te huren alsmede een verblijf op een kasteel te boeken.

 

Hiervoor wordt een toeslag worden berekend, zie bij arrangementen onder de knop agenda

     

KOSTEN

     

Deze hele week is op basis van logies en ontbijt ( activiteiten, verblijf en kwalitatief ontbijt) voor een bedrag van € 1395,00 - voor andere verblijfsmogelijkheden, cursussen en tarieven verwijzen we graag naar de pagina "agenda"

     

     De groep zal per retraite week niet groter zijn dan 6 personen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

     

     Deze twee retraite weken beschikken dus niet over veel plaatsen en wordt op een ware sanctuary gehouden.

 

    De plek zelf ademt rust uit en je zal onwijs veel leren in een korte tijd. De combinatie tussen kennis, ervaringen, sensaties en de plek is zeldzaam wat ervoor zorgt dat zo’n aanbod niet vaak voorkomt.

 


Gun jij jezelf een week vol rust met jezelf en sta je ervoor open om nieuwe warme connecties te maken met bijzondere mensen?
 Dan kun je contact met me opnemen

telnr:  +31652476494

mailto:kuivenhoven.monique@orange.fr