Ik kwam bij Monique terecht via mijn paard Cookie. Ze behandelt ook paarden op een hollistische wijze en wat ik de allereerste sessie zag en ervaarde was iets heel bijzonders. Mijn paard Cookie transformeerde van zeer onrustig naar een staat van totale ontspanning. Monique vertelde mij tijdens de behandeling verschillende dingen over het aantal chakra’s van het paard en waarvoor ze stonden. Ze nam me mee in een nieuwe wereld van energieën en systemen die met elkaar in verbinding staan en dat als die verstoord raken kunnen resulteren in lichamelijke ongemakken.

 

De wereld waarin we nu leven gaat alles zo snel, dat je deze zintuigen niet echt meer toepast in je dagelijks leven, waardoor je wat verder van je eigen ik af komt te leven.

 

De hele behandeling van mijn paard emotioneerde me en ik voelde een stemmetje in mij roepen: dit gaat ook jou helpen om weer dichterbij jezelf te komen!

 

Ik vroeg aan Monique of ze mij wilde helpen en zo kwamen we verder aan de praat en heeft zij een programma voor mij samengesteld wat ik bij haar in Frankrijk kon volgen.

 

Zo gezegd zo gedaan! Een paar maanden later zat ik alleen op weg in de auto naar Frankrijk. Het gevoel dat je alleen al hebt dat je echt alleen maar tijd in jezelf gaat steken is al bijzonder, want zeg nou eerlijk hoe vaak doen we dat nou nog?

 

De dagen bij Monique waren fijn. Prachtig woont ze daar en je hebt lekker je eigen plekje voor als je even wat privacy wilt hebben.

 

Ik verbleef een lang weekend en wilde graag meer leren over medicatie vormen, chakra’s, reiki, aura’s en energiepunten. Ik zie mezelf echt als groentje als het gaat hierover gaat. Er is nog veel te ontdekken. We hebben meditatie sessies gedaan in de ochtenden. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over hoe ik dit in mijn leven kan toepassen. Hoe je beter in contact kunt komen met je eigen lijf en vooral je hoofd tot rust kunt brengen.

 

De verhaal meditaties, kleuren ervaren van de chakra’s en de betekenis vond ik erg interessant en bijzonder om te mogen ervaren.

 

We zijn op diverse plekken geweest om verschillende energieën te voelen van prachtige reusachtige rotspartijen tot plekken gewoon in de natuur.

 

Ik sta aan het begin van mijn eigen spirituele reis en het ontdekken van wat er nog meer is buiten alles wat we zien en horen. Dit weekend heeft me zoveel meer gebracht, vertrouwen op gevoel, intuïtie en vooral tijd en energie steken in jezelf. Door dit alles kun je groeien en opbloeien tot een fijnere versie van jezelf.

 

Bedankt Monique voor alles ❤️

Liefs Lillian